Proizvodi unutar našeg prodajnog asortimana

Dizelski brodski motori Steyr

Motori Steyr Monoblok sastoje se od nekoliko dizajniranih rješenja koji su ključni za vrhunsku snagu u odnosu na veličinu motora, njegovu pouzdanost i sigurnost u radu u svim radnim uvjetima. Glava motora i cilindar sastavljeni su iz jednog dijela čvrste legure visoko kvalitetnog materijala. Cilindar je napravljen od visokokvalitetnog željeza bez brtve glave, pa nema deformacija zbog stezanja vijaka i topline. To omogućava optimalno hlađenje cijelog motora Steyr tako da nema širenja uslijed pregrijavanja, što mu osigurava izrazitu dugotrajnost.

Dizelski brodski motori Steyr posebno su proizvedeni za primjenu u nautici. Predstavljaju inovacije u najmodernijoj tehnologiji izrade dizelskih motora. Izgrađeni su prema strogim propisima o ispušnim plinovima što ih čini vrlo ekološkima.

Motori Steyr imaju izvrsne radne sposobnosti. Inovativna tehnologija ubrizgavanja goriva omogućava postizanje izvrsnog okretnog momenta i brzine. Zbog toga je prilagodba postojećoj brodskoj vrsti pogona laka i jednostavna. Dojmljive karakteristike brodskog motora Steyr su njegova dinamika, trenutna reakcija i impresivno ubrizgavanje.

Dizelski brodski motori BUKH

BUKH A / S je tvrtka s ponosnom tradicijom koja proizvodi dizelske brodske motore za čamce za osobnu upotrebu, čamce za spašavanje i za brze brodove za spašavanje. Njihova bivša imena su među ostalima Aabenraa Motorfabrik i Callesen Diesel koja su danas konsolidirana u BUKH A / S.

BUKH A / S je jedan od vodećih svjetskih dobavljača odobrenih SOLAS motora.

Isti osnovni proizvod, poboljšana kvaliteta - veća učinkovitost.

BUKH i dalje prodaje iste proizvode čvrste kvalitete u odnosu na originalne brodske motore koji su se postupno razvijali i poboljšavali kako bi se zadovoljili novi zahtjevi.

Spremnost za prilagodbu i inovativni pristup proizvodima podrazumijevaju da je asortiman proizvoda pod stalnim razvojem. Redovito se ulaže u nove suradnje kako bi se zadovoljili novi standardi i zahtjevi. Danas BUKH surađuje s austrijskim Steyr Motorsom, finskim Alamarin Oy i korejskim Hyundai.

BUKH A / S nudi kvalitetne unutarnje brodske motore koji traju, a Klydon d.o.o. kao njihov distributer pruža usluge popravaka, održavanja i nabavku rezervnih dijelova.

Proizvodni program tvrtke BUKH A / S pokriva:
BUKH 24-48 KS Lifeboats » Dodatne informacije
BUKH 125-500 KS Fast rescue boats » Dodatne informacije
BUKH 125-500 KS Heavy duty solas » Dodatne informacije

U mogućnosti smo ponuditi vam i kvalitetne rabljene motore, te za više informacija slobodno nam se obratite!

Kontaktirajte nas