Proizvodi unutar našeg prodajnog asortimana

Motori Steyr Monoblok sastoje se od nekoliko dizajniranih rješenja koji su ključni za vrhunsku snagu u odnosu na veličinu motora, njegovu pouzdanost i sigurnost u radu u svim radnim uvjetima. Glava motora i cilindar sastavljeni su iz jednog dijela čvrste legure visoko kvalitetnog materijala. Cilindar je napravljen od visokokvalitetnog željeza bez brtve glave, pa nema deformacija zbog stezanja vijaka i topline. To omogućava optimalno hlađenje cijelog motora Steyr tako da nema širenja uslijed pregrijavanja, što mu osigurava izrazitu dugotrajnost.

Dizelski brodski motori Steyr posebno su proizvedeni za primjenu u nautici. Predstavljaju inovacije u najmodernijoj tehnologiji izrade dizelskih motora. Izgrađeni su prema strogim propisima o ispušnim plinovima što ih čini vrlo ekološkima.

Motori Steyr imaju izvrsne radne sposobnosti. Inovativna tehnologija ubrizgavanja goriva omogućava postizanje izvrsnog okretnog momenta i brzine. Zbog toga je prilagodba postojećoj brodskoj vrsti pogona laka i jednostavna. Dojmljive karakteristike brodskog motora Steyr su njegova dinamika, trenutna reakcija i impresivno ubrizgavanje.

U mogućnosti smo ponuditi vam i kvalitetne rabljene motore, te za više informacija slobodno nam se obratite!

Kontaktirajte nas